Friday, April 24, 2009

AWARD by DAK IN



im wondering.. it is really 'it is' or... ko saje nak MENGANJIN aku Inn???!!
den hobin ko ngan kayu hoki kan baru tauu.. hehhe..
pape pn.. jom.. jawab rule Q die...
1. Pastikan jantina anda perempuan.
haih... no wonder la.. im a girl.
2. Copi badge award andcopy dah kat atas tu.. p nnt bile cuti nanti aku display kat layout k.. =)
3. Nyatakan 7 sebab kenapa anda bangga menjadi wanita
sebab 1: Sebab perempuan banyak 'stuff' yang cute2...!
sebab 2: Sebab perempuan lebih memahami others feeling dengan baik kot.. ehhe
sebab 3: Sebab perempuan selalu dimanja oleh lelaki.. (hah??? ayat tak bley blah! but its real rite?? Inn??)
sebab 4: Sebab perempuan ni sensitive, friendly and loveoble kot... (ontah laa.. den pn penat pk ni..)
sebab 5: Sebab perempuan lebih penyabar dari lelaki kot... erm.. hihi.. yeke..??
sebab 6: Sebeb perempuan dilahirkan untuk menyenangkan hati org.... ibu bapa, kawan2, haa.. suami.. hahaha!!
sebab 7: sebab terakhir.. hehe.. sebab perempuan ni sebenarnye adalah pelengkap... hahhaa.. sebab tulah adam minta Allah berikan dia seorang teman.... hahahhahaa.. dah2.. den pun dah pening memikirkan sebab2 ni...
4. Pass award tooo..winner 1: iznie92
winner 2: miss philocoly
winner 3: all my 1987 GIRL-friends.. p dorg sume dah dapat laa....

3 comments:

philoColy said...

thank you dear..
mwachx!..
hehe

^ Ain aka Dak In ^ said...

thanks jawan tagged...
good girl..
hehehehe....
tp nape mesti inn???
n aku x menganjin kan ko la...
aku ikhlas....
huhuhu...
semua manusia ada kecantikknya sendiri...
termasuk aku y comel ni...
hahahahaha...

Iznie said...

waa............

terharunyer....
thnx dear....

okayh, nnti iznie amek.....