Friday, December 26, 2008

GOOD BYE AGAIN

aaahh... hari berganti hari.. masa berdetik berjalan tidak menunggu malah semakin meninggalkan kite... esok 26 november 2008, mahu tak mahu.. aku akan bertolak ke pulau pinang untuk meneruskan perjuangan anak bangsa... rasa macam tak cukup cuti sebulan.. tapi nak buat macam mana.. itu bukan sekolah grandfather kite...

'menuntut ilmu hingga ke negeri china..' pepatah yang sangat sesuai untuk menyedapkan hati student2 macam aku.. tapi kalau difahami betul2.. besar makna pepatah tu.....

ermm.. barang blum siap packing lagi.. tapi rase macam makin membiak-biak pula! balik jb aritu bawak satu beg, ni balik png.. ber--beg2 aku angkut... adess... parah2....

owh.. hampir terlupe.. tujuan aku sebenarnye nak masukkan award yang aku dapat dari due budak notti (my dearest notti sister, anis and the notti cousin, erine)


thanks yaaa~
nanti akak blanje big mac k!! hihi..
herrmm.. next... i think... i want to share this award..
and this award goes to my dear frens..
davy jones and eiman sparow.. haha!!
so.. jangan lupe amek award ni tau!
(walaupun dah ade.. kne amek gak!! hihi..)

2 comments:

Alexandaria said...

belaja..belaja..belaja..
usaha eskelator kejayaan...

shaziera87 said...

^.^ waaahh... eskelator tu...!!