Thursday, January 1, 2009

AWAL MUHARRAM dan TAHUN BARU

hye geng... hows your new year countdown..?? excellent..?? hahaha.. aku tak countdown pun.. hajatnye nak usha bunge api kat balkoni rumah je.. p harapan..... aku ttdo daaa.... kul doblas suku baru sedar... hhahaha... p pape pun... HEPI NEW YEAR la sumer k... with new determinants.. new dreams.. and absolutely new 'stories'.. err.. or else... new boy/girl..?? upssstt!!! noway! setialah kepada yang satu ye kengkawann... hahahhahahaa.....

dikesempatan yang same.. aku pun nak ucapkan SALAM MAAL HIJAH.. AWAL MUHARRAM yang jatuh pada tanggal 29/12/2008 iaitu hari isnin yang lalu.. terima kasih juga kepada saudara eiman ashari (eyp.. aku tak tau eje laa nm ko.. hihi) yang telah menyedekahkan doa awal tahu haritu... baru dapat nk letak ni.. haritu kat rumah line jam sangat! xdapat nk upload.... ehhehe.. now.. u can see it already here..... for those yang nak simpan.. ambil laa.. sedekahh.... lepas tu pass kat membe yang len pulak.. simpanan untuk tahun yang akan datang pulaa..... hhihii..

5 comments:

Alexandaria said...

same2..azira spanga..tapi namaku slh ejaanye..
slamat tahun baru!!!

ratu anis said...

slamat tahun bru akk!!

shaziera87 said...

hehehe... hepi new yer jugak kpd sume.... yang salah eje name tu.. jangan laa maree yee.. den tak sgajee.. ^.^ hihihi...

yan said...

hahahaha... xbleh blah...

eiman ashari??

ko pk eiman adik badik ngn fauziah ashari???

shaziera87 said...

hihihi..yan..tulah..ak pn ingat deme ni adek bradik,bley tanye ap up coming novel..anyway..ak ni peminat izzah-hariz..^.^hihi