Friday, March 20, 2009

MASA YANG CEPAT ATAU KITA YANG LAMBAT..???

haaaaaaii.. haalluu!

dah siap untuk membace ape yang bakal tertulis..?? hehehhh!! jangan risauu... nah... logo U.. maksudnye semuanya sesuai untuk dibace umum.. hehhe..

korang sedar tak sekarang dah bulan 3.... dah nk habis pun.. nak masuk bulan 4 pulak... kejap je kan..?? siape yang lahir bulan 4 mesti tensen kan..?? yelaaa... tak lame lagi umur korang meningkat setahun.... huhuhuu!!! relax laaa... just enjoy your age keh... p jangan enjoy lebih2 pulak... bak kate MAWI... 'world2 jugak... akhirat jangan lupe!' hehe.. tersedak lak mawi kang!! hahahaaahh!! aaaaa.. tak nak mengomel panjang2... korang tolong laa jawap pertanyaan aku nihhh!!! sesungguhnya... saaat ini dan ketika ini.. aku sangat dan tersangat tensen... kekurangan masa tidur kerene presentation ari isnin nih!!!! report project tak siap lagi..!! esok ade modul laa pulak... aaaa.. aku penaatt......... tolong2... tolong jawabb....

haa... sebenarnye... mana yang betul..??
MASA TERLALU CEPAT atau KITA YANG TERLALU LAMBAT????

2 comments:

wh0se said...

pada pandangan whose masa tidak akan cepat...cuba tgk jam...cam biasa je...takde pape perubahan...bergerak seperti dulu kala juga...cme kita skang ni yang sibuk sehinnga tidak menyedari masa...cian kat masa tu..

shaziera87 said...

^.^ hihihi... tulaa.... cian kat masa.. p mase ni jahat gak... tak penah nk tunggu kte!