Tuesday, March 24, 2009

SOFTBITE ICE-CREAM ENTERPRISE

ALHAMDULILLAH.. praised to ALLAH, kerana dengan limpah kurnia-NYA, my presentation was smoothly done..

hye sumer.. THANKS kerana dengan berkat doa korang, aku berjaya buat presentation semalam.. walaupun ade sikit rase gugup dan gementar.. tapi alhamdullillah ucapan aku tetap lancar.. and make my GM and others satisfied of me.. thats what i want actually.. because.. i am the only flower among a bee!

aaa... GM.. kan bagus kalau kite suh dak2 record smlm.. kan? ley wat kenangan... p kalau wat camtu.. nanti nervous laa pulak kan..?? hahaa!!

haa.. nk kenal dengan my partner..? hermm.. later ea.. nnt aku masukkan gambar.. skrg tak sempat laa.. nnt aku update balik k!!

3 comments:

^ Lolipop aka Dak In ^ said...

hah..aku nak kenal jugak..
jgn kedekot ngan aku......

Helmi Razali said...

komen untuk entri ni:
haha, mesti kau dah relax sebab presentation tu dah setel. Tapi GM tu menatang apa??

komen untuk entri sebelumnya:
menarik bila kau tanya masa yang cepat, or kita yang lambat. entah, aku rasa kita yang terlalu berlengah-lengah. (macam salah eja la pulak). Sebab aku tak pernah nak rasa yang masa itu terlalu cepat. Ha ha, tapi aku ni seorang yang pemalas giler. so tak tahu la.

shaziera87 said...

alaaa dak in... aku tak dapat nk upload lagi laa.. saba yee.. ^.^ kikikikiii...!!!

haa helmi... GM tu general maneger.. ^.^ aku jadi anak buah je, marketing manager.. haa... eyp.. p btl laa ckp ko... kte ni mmg ske berlengah2... wat keje ske last minit.. aku kalo dateline esok, malam ni baru nk buat tau tak!! hehhehe..