Tuesday, March 31, 2009

EARTH HOUR

wassup all..??!! nothing's up??? opsstt!! suddenly teringat kat sorang membe aku.. kalau aku tanye 'wassup?' mesti die cakap.. 'nothing is UP..'!!! geram je denga kan?? dah laa lame tak jumpe... message pun staun skali... kalo ade kat depan matee.. haihh... tau laa den nak buek ape... ^.^ hahhaha..


okey2... back to our topic... EARTH HOUR.. haa.. rasenye blum terlambat lagi nak borak2 pasal misi menyelamatkan dunia ni.. heh heh heh.. so.. camne dengan misi korang on 28th march aritu..??? berjaya ke tak..?? hehehhe... aku..?? tak berape nak berjaya laa... ^.^" heeeeee...


actually.. aku nak share bait lirik lagu ni... old song... lame dah klua.. time aku sekolah rendah.. dipopularkan oleh ABOI.. tajuk APA-APA SAJA.. (last paragraph)

Kalau kita nak enjoy boleh saja
Tapi jangan sampai tak ingat dunia
Kalau kita nak enjoy boleh saja
Tapi jangan sampai tak ingat dunia
Kalau kita nak enjoy beginilah caranya
Tapi jangan sampai tak ingat dunia
Kalau kita nak enjoy beginilah caranya
Tapi jangan sampai tak ingat dunia

Kalau kita nak duit kena kerja
Duit takde kalau kita duduk saja
Kalau kita nak duit kena kerja
Duit takde kalau kita duduk saja
Kalau kita nak duit beginilah caranya
Kalau kita nak duit kena kerja
Kalau kita nak duit beginilah caranya
Kalau kita nak duit kena kerja

Kalau kita jadi bos kena baik
Jangan kedekut bagi gaji naik
Kalau kita jadi bos kena baik
Jangan kedekut bagi gaji naik
Kalau kita jadi bos beginilah caranya
Kalau kita jadi bos kena baik
Kalau kita jadi bos beginilah caranya
Kalau kita jadi bos kena baik

Kalau kita gumbira kata oi oi
Kalau kita gumbira kata oi oi
Kalau kita gumbira kata oi oi
Kalau kita gumbira kata oi oi
Kalau kita gumbira beginilah caranya
Kalau kita gumbira kata oi oi
Kalau kita gumbira beginilah caranya
Kalau kita gumbira kata oi oi

Kalau kita nak buat apa-apa saja
Tak kira kecil besar tua muda
Kalau kita nak buat apa-apa saja
Tak kira kecil besar tua muda
Kita buat apa saja beginilah caranya
Mari-mari semua orang gumbira
Kita buat apa saja beginilah caranya
Mari-mari semua orang gumbira

Buat apa gaduh-gaduh sama kita
Malaysia kita ini kecik aja
Kalau semua gaduh sapa nak jaga...???





aaa... fikir2 kan laaahh.... siapelah kita nak jaga dunia..??? itu semua kerja-NYA.. kita tak perlu nak sibukk.. ape yang PERLU kita lakukan... JAGA HATI masing2.... bertolak ansur lah kita sesama makhluk.... and... DONT 'MESS' this world... buang sampah, masuk laa betul2 dalam tong sampah........ just a piece of message.. for all and me too.. ^.^ pEacE!

4 comments:

^ Lolipop aka Dak In ^ said...

ya..ya,,,
mari berdamai..
ziera...
cofee prince 1..
lalalala~~~~

shaziera87 said...

^.^ ahhahaa.... bagus2 inn.....!!

ummuhadhra said...

apehal x bape nk berjaya wei??
ko takut gelap er??
hahahah

shaziera87 said...

^.^ hihihi....xde la takut sgt...p sikit la..