Tuesday, April 7, 2009

TAGGED by DAK INNdiana joness....

hahahahaha...... indiana jones versi asian.. ahhaa~

k... ni soklan dari beliauu...


Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama tersebut?
blog aku ade satu je... LULLUBY.. hehe.. kalo korang nk tau, aku dapat name LULLUBBY dari lyric lagu ANYTHING BUT ORDINARY by AVRIL LAVIGNE... ehhehe... best lagu ni.... kalo tak pnh dga, try aa!! (cehh.. promot laa plak kan.. ahhahah!!)


Apakah nama link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
link... hehhe... TRU3CAL... aku ni sebenarnye penggemar cerite TRU CALLING... hehhe.. kalo korg ingat, penah tayang kat tv3.. tahun bilee.. alamak.. tak ingat laa pulak kan.. hehehe.... trademark cte ni, mayat whispered 'safe me!'.. kalo tak pnh tgk, wat laa request kt tv3.. suh dorg tayang balik! hehehe..


Apakah "method" penulisan dalam blog anda?
hahahhaha... method ape laa pulak nihh?? aku freestyle laaa... ape2 pun bole.... takde format2 yang tertentu.... yang penting, ape aku tulis, org nak bace dan mudah nak bace... tapi kalo korang nk aku tulis dlm bentuk code rahsie pun bley gak... [plauu angpin, kmisha - paa orkang caba? ilag ek ah? tgliatee tlguan ldaih uka...] haiih... susah2......

Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?uuhh... belum penah lagi kot..... tak tau laa kalo lepas ni... hhihihi.. tak kot.... korang bley terus simpan add link aku... dont worry i'll keep it as eternal blog... insyaAllah....


Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
hahhahaa.. siape..?? INNdiana jones ni..? hahaha... GILE!!! orangnye GILEE!!! jadi BLOG pun GILE laaa cantikkk!!! hahahaha..... (ape inn..?? nak up lagi...?? okey2..) haaa... kalau sume nak tau, blog die laa paling cantik sekali.. comel... kiut.... miut.. mcam kucing.. hahaha.... ^.^ (dah laa eaa.. sambung kat tag lain lak..)

Senaraikan 5 orang yang anda akan TAG
siapekah yang akan ku tag..??? urrmmm..... *thinking

heh heh hehhh.. jawab laa kamooo.....

puterifrog
cik flora allan
eimaan the halimunan
adek yang musssyukkk!!
cikgu neorul.. hihi


okey laaa.. sekian saje... harap cik jones.. anda berpuas hati! hihih... ^.^

2 comments:

^ Lolipop aka Dak In ^ said...

uit...shibet ko...
inndiana jones??
x sedap lgsg la..
ces..ces..ces..dan ces lg..
hahahaha....

p/s: thanks jwb tag...

shaziera87 said...

^.^ hihi...okey2..ko pilih la ko nk name ap? INNOUT ley?? Hahaha