Friday, February 6, 2009

DOA DARI SAHABAT

hye sumer... camne resepi pada post yang lepas..?? dah try lum..???? kalau blm.. nnt ade mase try laa... resepi tu mmg menjadi.. korang jangan risauu... kalo anta kat mak metue... grenti die bagi akan BIG CLAP... hehhehee...!!! tapi aku tak try lagi laa... ^.^ ahhahahhaa.....

k2... ni aku ade nak share doa dari seorang sahabat... sahabat ana yang baru di friendster... teng2..??? sape tu..?? huhuhuhuu.... shaiful..


Semoga berjaya menjadi gadis mulia semulia diri Maryam

Semoga berjaya menjadi wanita Fiqihah sebijak minda Aisyah

Semoga berjaya menjadi perempuan tabah setabah hati Asiah

Semoga berjaya menjadi serikandi kebanggaan sehebat jiwa Sumaiyyah

Semoga berjaya menjadi hiasan dunia seindah akhlak Rabiatul Adawiyah

Semoga berjaya menjadi isteri solehah sebaik budi Khadijah

Semoga berjaya menjadi wanita dan kekasih Idaman hati kecintaan Tuhan.

InsyaAllah... :-)


=) insyaAllah... semoga yang beliau doakan akan menjadi kenyataan.. amin... thanks to him.. aku pun nak share doa ni to all my girl clicks... adek, erine, yan, dak in, flora, lela, along, putri and the rest also can... copy and paste... boys pun boleh amek gak untuk kakak korang, haa... tuk girlfren pun bolehh.... hihihihii... k laa... cukup utk malam ni.. c u next post! taaa~

3 comments:

~~Lolipop~~ said...

thanks ziera...
huhuhu....
aku nak tagged kat blog aku la..

Puteri Sagi said...

thankz sebab bg doa nie kat kitew...
n yg template bru tuwh,memang jd..

shaziera87 said...

^.^ hihii... welcome2...